Brandwijk Coaching

Hobby en Coaching

Ruim voor ik mijn opleiding tot professioneel coach had afgerond (2015) liep ik al rond met het idee om mensen, tijdens het beoefenen van een hobby, te ondersteunen bij hun persoonlijke vraagstukken over het leven, gericht op persoonlijk groei en ontwikkeling.

Een hobby uitoefenen biedt mensen over het algemeen een ontspannen en fijn gemoed. In mijn beleving het ideale moment om samen met een coach jouw persoonlijke kwaliteiten en dilemma’s eens tegen het licht te houden.

Het zal enorm waardevol en inspirerend zijn om bij jou aan te sluiten en welke hobby dan ook samen uit te oefenen. Jij vertelt over jouw passie en drive bij het uitoefenen van je hobby en ik leer over (en beleef) deze hobby.

Daarnaast praten we samen over de dingen van alledag. Wat houdt jou bezig, waar loopt het lekker en waar zitten jouw twijfels. Onder welke omstandigheden voel jij je minder gelukkig of fijn. Allerlei vergelijkbare onderwerpen kunnen we eens tegen het licht houden en samen onderzoeken we de situaties en mogelijkheden.

Het is de moeite waard en beslist eens te overwegen om (preventief) een coachtraject aan te gaan. Je zult verbaasd zijn over wat het je op zal leveren.

Gun jezelf eens ik tijd en deel je passie met mij zonder dat je daarop veroordeeld of getoetst wordt. Het gaat om de beleving en samen genieten van de hobby en fijne gesprekken.

Hieronder een aantal mogelijkheden. Uiteraard is dit een onvolledige lijst en zijn alle denkbare hobby’s interessant en prima!

Mogelijke hobby’s die we combineren met coaching

Wandelen, Fietsen, Haken/breien, Pottenbakken, Schilderen, Puzzelen, Schoonmaken/Poetsen van wat dan ook, Paard verzorgen, Koken, Taart, koekjes, brood bakken, Vissen, Tuinieren, Knutselen, Koffie/thee drinken, lunchen, Pottenbakken, Vogel spotten, Autorijden, Hardlopen, Yoga, Gamen, Shoppen, Meubels kijken

Of een andere zelf in te brengen hobby!

Heb je na het lezen vragen of opmerkingen dan nodig ik je graag uit om contact met mij te zoeken via het contactformulier.

Goed dat je coaching overweegt!

Kom (30 minuten kosteloos) kennismaken om te ontdekken wat er mogelijk is.

Ik nodig je graag uit om niet oordelend en vanuit jouw eigen kracht, ‘actief’ in beweging te komen ofwel … !

Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg* – Albert Einstein.