Brandwijk Coaching

Visie en Motivatie

Ontwikkelen en groeien doe je uiteindelijk zelf is mijn visie. Waarbij ik in de afgelopen jaren heb gemerkt dat ik in mijn begeleiding van meerwaarde ben voor mensen die een stap willen maken in het krijgen van meer zelfvertrouwen, gemakkelijker keuzes kunnen maken en een betere balans te ervaren in hun leven.  Ik geloof in de kracht van de mens en werk vanuit het principe dat je het uiteindelijk ook zonder mij kunt.

Juist in een coachtraject krijg je een steuntje in de rug waar je erkenning uit put, ervaring mee opdoet en vertrouwen mee wint. Daarna kun je weer zelfstandig verder.  Jouw “zijn” en je “zingeving” zullen meer in balans komen. Je staat meer in je kracht waardoor je met energie en zelfvertrouwen in het leven staat.

Mensen zijn prima in staat zichzelf te ontwikkelen, te groeien en hun gedrag te veranderen wanneer zij het zelf de moeite waard vinden en open staan om hiermee actief aan de slag te gaan.

Mijn visie is dat we als mens altijd verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en geluk. Dit levert je persoonlijk leiderschap op. Er zijn heel veel mogelijkheden om je te ontwikkelen!

Graag begeleid ik je bij het onderzoeken en ontdekken van deze mogelijkheden zodat je het leven kunt leiden zoals jij dat wilt. Dat motiveert mij!

individuele coaching - Brandwijk Coaching

Wanneer we na het kennismakingsgesprek een coachtraject starten kunnen we dit doen volgens de onderstaande mogelijkheden.

Coachen kan op veel verschillende manieren in verschillende situaties en omstandigheden. Hierbij kun je denken aan de volgende mogelijkheden.

  • Een wandeling maken; strand/ bos/ stad
  • Koffie of theedrinken, een lunchafspraak.
  • We kunnen samen jouw eigen hobby uitoefenen!
  • Via een gesprek op een gewenste locatie om daarbij verschillende oefeningen in te kunnen zetten.
  • Huiswerkopdrachten als; een hoofdstuk uit een boek lezen, gesprekjes voeren met derde, oefenen met bepaalde opdrachten (zie ook; hoe ziet een coachtraject eruit?)
  • Een thuis of werk bezoek

Heb je ambitie of wil je meer harmonie in je leven?

Jezelf verder ontwikkelen en groeien in je persoonlijkheid of carrière?

Goed dat je coaching overweegt!

Kom (30 minuten kosteloos) kennismaken om te ontdekken wat er mogelijk is.

Ik nodig je graag uit om niet oordelend en vanuit jouw eigen kracht, ‘actief’ in beweging te komen ofwel … !

Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg* – Albert Einstein.