Brandwijk Coaching

Over Brandwijk Coaching

Anderen noemen mij energiek en motiverend en geven aan het fijn te vinden om een coachtraject te doorlopen en gesprekken met mij te voeren.

Wie is Cor Brandwijk

Heel graag kom ik in de natuur op de mooie plekken in Nederland om te wandelen, hard te lopen of te mountainbiken. Ik rijd graag motor met mijn vrouw en/of vrienden en ben graag samen met mijn gezin. Daar word ik altijd ontspannen en blij van.
Ik ben vader van twee volwassen kinderen en hun partners. Daarnaast een heel trotse opa.
We leven een actief en gezellig leven. Ik luister graag muziek en podcasts en sport bevlogen zo gemiddeld drie keer in de week.

Energiek en gemotiveerd begeleid ik individuele en groepen(teams) naar een betere balans in hun ‘zijn’ en ‘zingeving’.
Sleutelwoorden die mijn werkwijze typeren zijn: transparant, energiek, voeler, praktisch, enthousiast en betrokken, luisterend, zacht met kracht, vragensteller, mensgericht, ontwikkelingsgericht, oplossingsgericht, onderzoekend en oprecht geïnteresseerd.
Niet oordelend en vanuit je eigen kracht, ‘actief’ in beweging komen
ofwel…….*Dynamische ontwikkeling!
Dat maakt mij een betrokken en bevlogen coach.
In mijn begeleiding ben ik vertrouwelijk, oprecht, eerlijk, serieus en is er ook veel ruimte voor humor en relativering.

Zonder anderen te vermoeien met details uit mijn zoektocht, wil ik vooral meegeven hoe cruciaal van belang het voor mij is geweest welke mensen ik tijdens die ontdekkingstocht heb ontmoet. Een psycholoog en later de verschillende coaches, die mij daarbij hebben ondersteund en begeleid, ben ik eeuwig dankbaar.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Wanneer je geïnteresseerd bent in ondersteuning van mij als coach starten we met een kosteloos kennismakingsgesprek van 30 minuten waarin we jouw coachvraag en de mogelijkheden bespreken.
Dit is vrijblijvend omdat een vertrouwde ‘klik’ zeer bepalend is voor wat het jou uiteindelijk oplevert.

Waar staat Brandwijk-Coaching voor?

Ontwikkelen en groeien doe je uiteindelijk zelf is mijn visie. Waarbij ik in de afgelopen jaren heb gemerkt dat ik in mijn begeleiding van meerwaarde ben voor mensen die een stap willen maken in het krijgen van meer zelfvertrouwen, gemakkelijker keuzes kunnen maken en een betere balans te ervaren in hun leven. Ik geloof in de kracht van de mens en werk vanuit het principe dat je het uiteindelijk ook zonder mij kunt.

Referenties

“Dag Cor, Vandaag heb ik mijn handtekening gezet onder mijn PDG diploma. Mede dankzij jou gehaald.
Al eerder vertelde ik je dat jouw aandeel in de opleiding voor mij het meest waardevol is geweest. Daarom heel erg veel dank!
Geniet van je vakantie!”
Anoniem
“Hoi Cor, Ik wil je heel graag nog een keer bedanken voor het faciliteren van de sessie gisteren. Het heeftme heel veel inzichten opgeleverd waar ik veder mee kan. Heel waardevol. Dankzij jouw fijne manier van faciliteren.”
Anoniem

Contactformulier

    Bedankt voor het invullen van het contactformulier, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Groetjes Cor.